Damessokken van Bonnie Doon

Je staat er waarschijnlijk niet vaak bij stil terwijl je ze bijna dagelijks draagt: je sokken. Meestal zitten ze verstopt onder je broekspijpen en in je schoenen. Dat is jammer, want mooie sokken mogen gezien worden! En wie zegt dat sokken altijd saai effen zwart of grijs moeten zijn? De collectie damessokken van Bonnie Doon laat zien dat het ook anders kan.

Representatieve sokken

Soms moet je er gewoon netjes bij lopen. Als het dan te koud is voor een rok met een panty, dan grijp je al snel naar een lange broek met een paar comfortabele sokken eronder. Voor dit doel kun je prima een paar degelijke zwarte sokken uit de kast trekken. Dit kan een wat dunnere sok zijn, die bijna de uitstraling van een pantykous heeft. Heb je snel koude voeten, dan word je waarschijnlijk eerder warm van een damessok gemaakt van een combinatie van katoen en wol: katoen voor het draagcomfort en wol voor een lekker warm gevoel. Heb je toch liever wat meer kleur in je leven? Dan heeft Bonnie Doon voor jou de klassieke effen sok in alle kleuren van de regenboog. Bij elke outfit vind je wel een paar damessokken in een bijpassende tint.

Damessokken om vrolijk van te worden

Je voeten mogen best gezien worden. Zeker als ze omhuld worden door een paar dameskousen met een vrolijk motief. De klassieke geruite sok, bekend onder de naam Argyle, ken je vast wel. Maar het kan nog leuker! Wat dacht je van sokken met een zebramotief of met bloemen, tennisrackets of zelfs ijsjes erop? Belangrijkste is echter dat de sokken ook lekker zitten en van uitstekende kwaliteit zijn. Dat zit bij dit Amerikaanse merk wel goed: niet voor niets verkoopt het bedrijf al sinds 1969 sokken in Nederland. Voor jouw voeten alleen de beste damessokken!